Tema Özelleştirici
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni
  • Wordpress web site tasarım paketlerinde kaçırılmayacak kampanya! Analiz Forum'a özel olarak web sitenizi bugün 5999 TL'den peşin fiyatına 3 taksitli şekilde kurun. Dijital Dünya'da yerinizi alın😊
    Sipariş vermek için TIKLAYINIZ

Sorum Var Ticari konu açılabilir mi?

none

Üye
Değerli forum üyeleri ve yönetimi.
Uzun bir süredir farklı para birimleri, ülkeler arası kur farkları gibi alanlarda hem araştırma yapıyor hem alım satım ile az da olsa ama hep olan karımı alıyorum.

Sormak istediğim, burada bu alanda çalışmak isteyenlere teklifim vardır, konu açılabilir mi?

Not: Benim her zaman yaptığım ve bundan sonra da yapacağım tüm işler tamamen yasal işlemler olup, olur da adı lazım değil forumdaki üyeliğimin haksız yere durdurulmasından kesinlikle kimsenin zerre şüphesi olmasın.

Herkese saygı ve sevgiler.

Admin

Yönetici
Değerli forum üyeleri ve yönetimi.
Uzun bir süredir farklı para birimleri, ülkeler arası kur farkları gibi alanlarda hem araştırma yapıyor hem alım satım ile az da olsa ama hep olan karımı alıyorum.

Sormak istediğim, burada bu alanda çalışmak isteyenlere teklifim vardır, konu açılabilir mi?

Not: Benim her zaman yaptığım ve bundan sonra da yapacağım tüm işler tamamen yasal işlemler olup, olur da adı lazım değil forumdaki üyeliğimin haksız yere durdurulmasından kesinlikle kimsenin zerre şüphesi olmasın.

Herkese saygı ve sevgiler.

Merhaba @REEGAZ değerli paylaşımın ve tavsiyen için teşekkür ederiz. Analiz Forum kripto piyasaları, borsa alım ve satımları hedefleyen ve bu yolda büyümeyi amaçlayan tamamı Türkçe ve Türk kullanıcılarına hizmet veren bir forum özelliği taşımaktadır.

Pekala tabi ki bu alanda hizmet verenler olduğu gibi bu hizmetlerden yararlanmak isteyenlerde olacaktır. Fakat forum sayfamızın üyelik sözleşmesinde yer aldığı ve footer ( sitenin en alt kısmı - açık rıza metni ) alanında yer aldığı gibi;

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Analiz Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Ticari veya normal paylaşımların tamamı kullanıcıların kendi insiyatifindedir. Analiz Forum yer sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. Bu noktada hukuksal süreçlerde üzerine düşeni yapmak, gerekli görüldüğünde üye bilgilerini paylaşmakla yükümlüdür.

Bu hususta paylaşımlarınızı yapmak, paylaşılan konulardan hizmet sunmak veya hizmet satın almak sadece üyenin kendi insiyatifinde bir konudur, Analiz Forum yönetimi olarak bu konuda herhangi bir kısıtlamamız bulunmamaktadır.

Açık rıza metnimiz sorumluluğu tamamen kullanıcıya bırakmaktadır.

Ticari konularınız ile birlikte forumda keyifli bir süreç yaşamanızı umarız,

Keyifli forumlar. :)