Tema Özelleştirici
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni
  • Wordpress web site tasarım paketlerinde kaçırılmayacak kampanya! Analiz Forum'a özel olarak web sitenizi bugün 5999 TL'den peşin fiyatına 3 taksitli şekilde kurun. Dijital Dünya'da yerinizi alın😊
    Sipariş vermek için TIKLAYINIZ

Borsa Yatırımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar yeni başlıyorum borsa işlerine bugüne kadar pek vakit bulamadım çokta cesaret edemedim açıkçası. Ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum kendi adıma ama bir kaç sorunun cevabını bilmemde fayda var, yardımcı olursanız sevinirim.

• Yatırım yapmadan önce araştırma yapmak önemli mi?
  • Hangi sektörlere yatırım yapmak daha karlı?
  • Şirketlerin mali durumlarını incelemek gerekli mi?
  • Yatırım yaparken duygulardan etkilenmemek için ne yapmalıyım?
  • Yatırımlarımı düzenli olarak takip etmeli miyim?

Ali TAŞCI

Yönetici
Öncelikle hoşgeldiniz, madde madde yorum yapamayacağım fakat genel olarak borsaya giriş yapıyorsanız bence dikkat edilmesi gereken en önemli şey ve düzenli yapılması gereken şey araştırmadır. Aslında forum sayfamızın temel amacı da buna dayanmaktadır, genel olarak borsa, döviz, kripto ve diğer kategorilerde ki analizler ve uzun vade strateji oluşturulmasına kolaylık sağlamak.

Yani kısacası araştırma yapmayı kendinize alışkanlık haline getirebilirsiniz. Tabi ki tek bir kaynağa bağlı kalmayın, elinizin altında internet mevcut. Araştırma yapmanın sınırı yok, keza forum içerisinde de ihtiyacınız olan sorulara cevaplar bulabilir, merak ettiklerinizi yine forumda ki ilgili kategorilerde sorarak cevapları alabilirsiniz. :)