Tema Özelleştirici
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni
  • Wordpress web site tasarım paketlerinde kaçırılmayacak kampanya! Analiz Forum'a özel olarak web sitenizi bugün 5999 TL'den peşin fiyatına 3 taksitli şekilde kurun. Dijital Dünya'da yerinizi alın😊
    Sipariş vermek için TIKLAYINIZ

İyi Kazandıracağını Düşündüğüm Airdroplar😎

Ali TAŞCI

Yönetici
Herkese merhaba,

Uzun zamandır airdroplara katılarak ufak ufak gelirler elde ediyorum, hiçbir masraf ve sermaye bağlamadan sıfır sermaye ve risk ile basit görevler yaparak altcoin airdroplarına katılıyorum. Altta çok güvendiğim ve gerçekten katılım sağlandığında gelir getirebilme ihtimali yüksek olan bazı projeleri paylaşacağım.

Bu tarz konuların devamlılığını isteyenler etiket isterlerse konu açılışlarında onlarıda bilgilendirmek adına etiketleyebilirim. Yorumlarda belirtmeniz yeterli olacaktır.

Kazandıracağına İnandığım Bazı Airdroplar:

RCADE GAMES
Bu platform hem görev tamamlayarak, hem oyun oynayarak hem de Twitter'dan $RCADE yazıp etkileşim kasarak puan kazanabileceğiniz bir oyun oluşumu.

Refli Link: Side Quests Ref: belediyelernet (ekleyip puan alınız)
Refsiz Link: Side Quests

BUBBLE
Twitter üzerinden sosyal farm yaparak $BUBBLE etiketini kullanarak etkileşimle, kolaylıkla puan kazanabileceğiniz Imaginary Ones projesi. Bubble Rangers oyununu indirerek de puan kazanabilirsiniz. Kaliteli yatırımları olan bir proje. En son sponsorlarından ve yatırımcılarından biri: SAMSUNG!
Refli Link:$BUBBLE coin by Imaginary Ones. Sign up, play games, complete tasks to earn $BUBBLE.
Refsiz:http://bubble.imaginaryones.com

MON PROTOCOL
Twitter üzerinden $MON yazarak etkileşim sağlanarak kazanılıyor. yine görevleri mevcut.

https://app.monprotocol.ai/ ref kodu: belediyelernet

Yukarıdaki 3 projeye düzenli olarak katılım sağlıyorum ve etkileşim arttırmaya çalışıyorum, sizlerde bu projelere katılım sağlayarak airdroplar üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz.

Not: Bu işi ciddiye alan ve haftalık 1-2 bin dolar seviyesinde gelir elde edenler var. Günlük 3-5 görev deyip geçmeyin, gerçekten denemeye değer :)

Herkese bol şans.

Paylaşım için referans linkleri ve kodlarınız ile kayıt oldum, şansımı deneyelim bakalım belki bizede bir şeyler gelir :)

Ali TAŞCI

Yönetici
Paylaşım için referans linkleri ve kodlarınız ile kayıt oldum, şansımı deneyelim bakalım belki bizede bir şeyler gelir :)
Teşekkürler, şansınızı deneyin. Konuda da belirttiğim gibi hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Günlük yarım saat, bir saatlik bir uğraşla belki 300 - 500 $'lık bir gelir elde edebilirsiniz ki bu projeler ilk değil sonda olmayacak. Haliyle bu akışı sürekli hale getirebilirsiniz, tabi biraz şansınızda olmalı :)

Teşekkürler, bende airdropları severim ve takip edebildiğim kadarı ile de dahil olurum. Bunları görmemiştim, iyi oldu. Katılacağım.

Ali TAŞCI

Yönetici
Teşekkürler, bende airdropları severim ve takip edebildiğim kadarı ile de dahil olurum. Bunları görmemiştim, iyi oldu. Katılacağım.
Bende düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum, değerli gördüğüm gerçekten kazandıracağına inandığım airdrop projelerini de forumda paylaşıyor olacağım, sizleri de bundan sonra ki paylaşımlarda etiketler, haberdar ederim. Ayrıca forumumuza hoşgeldiniz. :)